Elektrėnų policija per tris dienas pradėjo du tyrimus dėl narkotikų

Per tris dienas Elektrėnų policijos komisariate pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

 Narkotikai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Narkotikai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Jul 4, 2023, 5:36 PM

Liepos 2 d. apie 18 val. Elektrėnų policijos pareigūnai, patruliuodami Elektrėnuose, Draugystės g., automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėjo automobilį „Audi A6“, kuriame sėdėjo 4 jaunuoliai. Pareigūnams įtarus, jog gali būti daromas teisės pažeidimas, ir nusprendus patikrinti, jau pokalbio apie draudžiamus daiktus metu, vienas iš automobilyje sėdėjusių vaikinų (policijai gerai žinomas Elektrėnų gyventojas (gim. 2001 m.), du kartus teistas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis) savanoriškai pateikė turimus lankstinukus su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, psichoaktyvia medžiaga.

Automobilio apžiūros metu rasta ir suktinė su, įtariama, kitokia narkotine medžiaga. Suktinė priklausė kitam automobilo keleiviui, taip pat elektrėniškiui (gim. 2001 m.).

Liepos 4 d. apie 1 val. 45 min. Elektrėnų policijos pareigūnai, patruliuodami Abromiškių kaime, Sanatorijos g., patikrinti sustabdė automobilį BMW, kuriuo važiavo trys jaunuoliai. Vienas jų – vilnietis (gim. 2000 m.) turėjo polietileninius maišelius su baltais kristalais, įtariama, narkotinė medžiaga.

Elektrėnų policijos komisariate pradėti du ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. (Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?