Policija atėmė teises iš vairuotojo, vos neįsirėžusio į LGBT+ dalyvių eiseną Buvo apdaužyti du automobiliai

Pavojingai ir chuliganiškai automobilį vairavusiam vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas – jam paskirta 225 eurų bauda ir 12 mėn. teisės vairuoti atėmimas.

 LGBT+ eitynės.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 LGBT+ eitynės.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Jul 20, 2023, 2:44 PM

Liepos 1 d. apie 19 val. 58 min. sostinės policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Vasarios 16-osios g., LGBTQ+ eitynių „Vilnius Pride“ dalyvių nepraleido ir vos jų nekliudė Gedimino pr. kirtęs automobilis „Chrysler“.

Pareigūnai nustatė, kad, gatvėje susidarius transporto priemonių eilei (spūsčiai), automobilio „Chrysler“ vairuotojas reiškė nepasitenkinimą, naudojo garsinį signalą, chuliganiškai šaligatviu apvažiavo sustojusius automobilius iš kairės pusės, taip keldamas pavojų eismo saugumui.

Apvažiuodamas automobilius, „Chrysler“ kliudė du „Toyota“ automobilius ir juos apgadino. Važiuodamas toliau, demonstravo savo išskirtinumą ir nepagarbą – sukėlė pavojų renginio dalyviams, įvažiuodamas į gatve einančią žmonių grupę ir priversdamas juos staigiai trauktis.

Už šiuos veiksmus automobilio „Chrysler“ vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Administraciniu nurodymu vyrui paskirta 225 eurų bauda ir 12 mėn. atimta teisė vairuoti transporto priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.