„Karklės“ festivalio publika atvyko ne tuščiomis kišenėmis – apsauga ir policija rinko kvaišalus

Klaipėdos apskrities policija praneša apie mažiausiai septynis atvejus, kuomet pas „Karklės“ festivalio lankytojus buvo aptikta kvaišalų. Visi atvejai užfiksuoti per vieną dieną – šeštadienį.

 Narkotikai, policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Narkotikai, policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Karklėje įtartinų svečių bagažas tikrinamas.<br> G.Pilaičio nuotr.
Karklėje įtartinų svečių bagažas tikrinamas.<br> G.Pilaičio nuotr.
Paskutinis muzikos festivalis Karklėje.<br> G.Pilaičio nuotr.
Paskutinis muzikos festivalis Karklėje.<br> G.Pilaičio nuotr.
Paskutinis muzikos festivalis Karklėje. <br> G.Pilaičio nuotr.
Paskutinis muzikos festivalis Karklėje. <br> G.Pilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 13, 2023, 10:38 AM, atnaujinta Aug 13, 2023, 1:59 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, apie 8 val. 40 min., Klaipėdos r. Karklės kaime, renginio apsaugos poste, apsaugos darbuotojas daiktų apžiūros metu pas 2001 m. gimusį vaikiną, kelioniniame krepšyje rado plastikinį indelį, kuriame buvo 8 vnt. folijos lankstinukų su žalios spalvos, augalinės kilmės, specifinio kvapo, įtariama narkotine medžiaga.

Vaikinas sulaikytas ir pristatytas į Klaipėdos r. policijos komisariatą.

Apie 13 val. 20 min., Klaipėdos r., Karklės kaime, festivalio apsaugos poste apsaugos darbuotojas daiktų apžiūros metu pas 1995 m. gimusį vyrą, kelnių kišenėje rado plastikinį indelį, kurio viduje permatomas politileninis maišelis su baltos spalvos, biria galimai narkotine medžiaga.

Apie 15 val. 30 min., Klaipėdos r. , Karklės kaime, renginio metu, pareigūnams patruliuojant su tarnybiniu šunimi Naruto, palapinių teritorijoje, tarnybinis šuo rado įtariama narkotinių medžiagų.

Apie 19 val., Klaipėdos r., Karklės kaime, festivalyje, apsaugos darbuotoja patikrinimo metu pas 2002 m. gimusią merginą, rado dėžutę, kurioje buvo 2 žalios spalvos tabletės, kaip įtariama narkotinės medžiagos. Taip pat rastos dvi suktinės.

Mergina sulaikyta.

Apie 21 val. 25 min., Klaipėdos r., Karklės kaime, automobilių parkavimo aikštelėje, Klaipėdos apskr. VPK Viešosios tvarkos tarnybos pareigūnai pas 1991 m. gimusį vyrą, rado folijos lankstinuką, kuriame buvo baltos spalvos milteliai, galimai narkotinė medžiaga.

Vyras sulaikytas.

Apie 22 val. 37 min., Klaipėdos r., Karklės kaime, automobilių parkavimo aikštelėje, 1995 m. gimęs vyras, įtariama numetė mažą plastikinį maišelį su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine medžiaga. 

Apie 23 val. 55 min., Klaipėdos r., Karklės kaime, renginio dalyvių patikros poste, pas 1992 m. gimusį vyrą rastos dvi dėžutes, kurių vienoje buvo plastikinis maišelis su dvidešimt raudonos spalvos tablečių.

Kitoje dėžutėje buvo plastikinis maišelis su rudos spalvos medžiaga.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Iki šiol 13 metų vykęs ir tradiciniu tapęs Karklės festivalis, kaip anksčiau skelbė jo organizatoriai, ateityje daugiau nebebus rengiamas. Tai paskutinis renginys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.