Pareigūnai patikėjo girto vairuotojo melu apie mokslus Policijos mokykloje – paneigta kone po paros

Raseinių rajone sustabdytas automobilis, kurį vairavo girtas vyras. Jis pareigūnams prisistatė Lietuvos policijos mokyklos kursantu. Tačiau kone po paros paaiškėjo, kad vyras melavo – Lietuvos policijos mokykloje jis niekada nesimokė.

 Alkotesteris, policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Alkotesteris, policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2023, 9:43 AM, atnaujinta Aug 28, 2023, 11:52 AM

Pirmadienio rytą Policijos departamentas pranešė, rugpjūčio 27 d. apie 14 val. 34 min. Raseinių r., Virgainių kaime, sustabdytas nuosavas automobilis „Opel Signum“, kurį vairavo neuniformuotas girtas (2,30 prom.) Lietuvos policijos mokyklos kursantas (gim. 1992 m.).

Praėjus kelioms valandoms po šio pranešimo išplatinimo, Policijos departamentas staiga paneigė savo paties skelbtą informaciją. 

„Skelbta pirminė informacija buvo netiksli“, - pranešė Policijos departamentas.

Pasak naujo pranešimo, patikslinus duomenis nustatyta, kad automobilį vairavęs vyras nėra teikęs prašymo mokytis Lietuvos policijos mokykloje.

„Jis nėra ir nebuvo pretendentu į mokymo programą, nėra ir nebuvo Lietuvos policijos mokyklos kursantu, taip pat nesimokė Lietuvos policijos mokykloje“, - rašoma Policijos departamento pranešime.

Vairuotoją sulaikius, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, kadangi į alkotesterį jis įpūtė daugiau nei 1,5 prom. Vyrui gresia iki metų kalėjimo už tai, kad vairavo girtas.

Ar jam kas nors gresia už melagystes po sulaikymo, kol kas nežinoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.