Į Stambulą skristi susiruošęs kazachas prisidirbo Vilniaus oro uoste – pasieniečiams žadėjo rodyti striptizą

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė agresyvų alkoholio padauginusį Kazachstano pilietį, turintį laikiną leidimą gyventi Lietuvoje. Jam neleista išskristi į Stambulą.

 Vilniaus oro uostas.<br> VSAT nuotr.
 Vilniaus oro uostas.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Sep 1, 2023, 12:05 PM

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus oro uoste VSAT Vilniaus pasienio rinktinės pareigūnai dėl agresyvaus ir chuliganiško elgesio sulaikė neblaivų vyrą, susiruošusį skristi į Stambulą Turkijoje. Praėjęs pasienio patikrą, užsienietis neatsispyrė restoranų ir „duty free“ parduotuvių pagundoms. Laukdamas įlaipinimo į lėktuvą, svaigalų padauginęs kazachas pradėjo agresyviai elgtis, kabinėtis prie kitų keleivių. Atiminėjo iš jų daiktus, plūdosi bjauriausiais žodžiais. Užsienietis akivaizdžiai buvo girtas.

Pasieniečiai neadekvačiai besielgiantį vyrą sulaikė. Chuliganas buvo pristatytas į VSAT tarnybines patalpas. Tačiau tai jo nesustabdė – ten jis daužė duris, koliojosi, netgi ketino pasieniečiams pademonstruoti striptizą... Paaiškėjo, jog šis nuo alkoholio smarkiai apsvaigęs vyras – 35-erių Kazachstano pilietis, turintis leidimą laikinai gyventi Lietuvoje.

Suprantama, į Stambulą susiruošusiam tokios būklės kazachui išskristi neleista. Vėliau sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.