Per konfliktą girtas kaunietis paleido kulką į kitą vyrą: įtariamasis – sulaikytas

Kauno apskrities VPK pareigūnai išsiaiškino, kas prieš porą dienų, į „nebylaus“ vyro petį paleido kulką ir jį sužalojo. Netrukus buvo sulaikytas įtariamasis.

Pistoletas.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Pistoletas.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Sep 5, 2023, 9:13 AM, atnaujinta Sep 5, 2023, 2:50 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, rugsėjo 4 d., pirmadienį, apie 12 val. 30 min. bendruoju pagalbos centro telefonu paskambino vyras, kuris teiravosi, kaip ištraukti kulką, tačiau atsisakė suteikti daugiau informacijos įvykį, apie tai, kas ir kada į jį šovė.

Netrukus, Kauno apskrities VPK pareigūnai, aiškindamiesi įvykio aplinkybes, nustatė, jog rugsėjo 3 d. apie 21 val. Kaune, Raudondvario plente, viešoje vietoje, įvyko žodinis konfliktas ir grumtynės tarp kelių girtų vyrų, kurių metu vyras (gim. 1980 m.) išsitraukė daiktą panašų į ginklą ir šovė į vyrą (gim. 1983 m.). Kulka pataikė ir sužalojo vyro kairės pusės petį. Nukentėjusiajam medikų pagalba suteikta kitą dieną. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,59 prom.

Kaunietis, kuris galimai sužalojo vyrą, rugsėjo 4 d. apie 13 val. 50 min. buvo sulaikytas. Jam nustatytas taip pat sunkus girtumo laipsnis – 2,65 prom. Vyras yra gerai žinomas policijos pareigūnams už anksčiau įvykdytas įvairias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.