Purvo vonias prie Juodosios jūros teks atidėti: policijos ieškomą panevėžietį pasieniečiai sulaikė oro uoste

VSAT pareigūnai Kauno oro uoste sulaikė į Burgasą Bulgarijoje susiruošusį skristi Panevėžio gyventoją. Patikros metu paaiškėjo, jog nusikaltimą padarius įtariamo vyro paieška buvo paskelbta prieš mėnesį.

 Pasieniečiai Kauno oro uoste.<br> VSAT nuotr.
 Pasieniečiai Kauno oro uoste.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Sep 6, 2023, 4:31 PM

Antradienį po pietų Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Burgasą (Bulgarija) skrendančių keleivių asmens dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno jų, Panevėžyje gyvenančio 21-erių vyro paiešką šiemet rugpjūčio pradžioje paskelbė šio miesto policija. Panevėžietis įtariamas padaręs nusikaltimą.

Pasieniečiai jį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis buvo perduotas policijai. Poilsį Burgase, Juodosios jūros uostamiestyje, kuris žinomas savo purvo vonių kompleksu, panevėžiečiui kuriam laikui teks pamiršti.

Šiemet iki rugsėjo 6 d. VSAT pareigūnai jau sulaikė 811 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji jų dalis, 640, pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.