Padegėjai įsisiautėjo: įsliūkinę į privačias valdas, padegė namą, automobilį, supleškėjo ir ūkinis pastatas su trimis vežimais

Praėjusį penktadienį Kaune ir Kupiškio rajone padegėjai supleškino ūkinį pastatą su vežimais ir kitu turtu, suniokojo gyvenamąjį namą bei šalia stovėjusį automobilį „Volvo XC90“.

 Kaune ir Kupiškio rajone padegėjai nusiaubė automobilį, gyvenamąjį namą, ūkinius trobesius. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Kaune ir Kupiškio rajone padegėjai nusiaubė automobilį, gyvenamąjį namą, ūkinius trobesius. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2023, 10:48 AM

Įtariama, jog taip buvo pasielgta dėl asmeninių nesutarimai, galimai iš keršto paskatų.

Pirmas gaisras įsiplieskė Kaune, Skuodo gatvėje esančioje privačioje valdoje – apie 10 val. ryto pastebėta, jog buvo padegtas kieme stovėjęs „Volvo“, nuo kurio ugnis persimetė į gyvenamąjį namą. Apdegė ne tik transporto priemonė, bet ir langai, durys, pastato kostrukcijos.

Manoma, jog padegėjai į svetimą kiemą įsliūkino penktadienio naktį.

Kitas nusikaltimas įvykdytas penktadienio vakarą – Gindvilių kaime (Kupiškio r.) supleškėjo ūkinis pastatas, priklausęs 75 metų vietos gyventojai.

Šiame statinyje buvo laikoma statybinė mediena, 3 arklių vežimai, kiti ūkio padargai.

Nuostoliai šiuo metu tikslinami, nustatinėjami įtariamieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.