Siautėjo kelių ereliai: girtutėlė mergina Klaipėdoje spruko iš avarijos vietos, Kaune įkaušęs 23 metų vairuotojas rėžėsi į dviratininką

Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos vyriausiųjų policijos komisariatų prižiūrimose teritorijose šeštadienį avarijas sukėlė 6 neblaivūs vairuotojai.

 Girti vairuotojai savaitgalį šalies keliuose sukėlė dešimtis avarijų. <br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.  
 Girti vairuotojai savaitgalį šalies keliuose sukėlė dešimtis avarijų. <br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2023, 10:53 AM, atnaujinta Sep 11, 2023, 12:45 PM

Prieš pat vidurnaktį Kaune, V. Krėvės prospekto žiedinėje sankryžoje, „Ford“ vairavęs 23 metų jaunuolis rėžėsi į 21 metų dviratininką, kuris dėl sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą. Prie automobilio vairo sėdėjusiam kelių ereliui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,95 prom).

Apie 19 val. 20 min. Klaipėdoje, Vingio gatvėje „Renault Megane“ vairavusi 27 mergina daugiabučio kieme kliudė „Toyota Corolla“ ir pabėgo avarijos vietos. Policijos pareigūnai ją neilgai trukus surado. Vairuotojai nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,34 prom.) alkoholio.

Ankstų rytą, apie 6 valandą Vilniuje, Ozo gatvėje 26 metų jaunuolio vairuojamas „VW T – Cross“ nuvažiavo nuo kelio, lakstūnui taip pat nustatytas vidutinis girtumas (1,93 prom.).

Apie 11 val. 38 min. Švenčionių rajone, Pavoverės kaime policijos pareigūnai aptiko nuo bėgių pylimo į griovį nuvažiavusį „VW Passat“. Ten pat rastas ir įkaušęs 53 metų vairuotojas (1,62 prom., vidutinis girtumo laipsnis), kuris laimingo atsitiktinumo dėka per avariją nenukentėjo.

Vidurdienį Trakų rajone, kelyje Vilnius-Varėna neblaivi 57 metų vairuotoja su savo „Toyota Yaris“ nulėkė į griovį. Į svaigalų matuoklį ji įpūtė 1,96 prom. alkoholio.

Apie 20 val. 30 min. Pagirių kaime (Vilniaus r.) smarkiai apgirtęs 21 metų jaunuolis, vairuodamas BMW, susidūrė su automobiliu „Volkswagen Passat“.

Visiems kelių chuliganams iškeltos baudžiamosios bylos.

Skaičiuojant ir penktadienį įkliuvusius girtus vairuotojus, per visą Lietuvą jų susidarė kelios dešimtys. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.