Kauno rajone ginklu nužudyti du žmones grasinęs vyras savo kaltės nepripažįsta

Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje V.K. kaltinamas grasinimu nužudyti bei neteisėtu disponavimu nešaunamuoju ginklu.

Kauno apylinkės teisme pradėta nagrinėti byla dėl galimo ginkluoto išpuolio.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Kauno apylinkės teisme pradėta nagrinėti byla dėl galimo ginkluoto išpuolio.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apylinkės teismas

Sep 11, 2023, 3:35 PM

Kaip praneša Kauno apylinkės teismas, V.K. kaltinamas, jog kovo 9 d. kelyje Bubiai–Kvesai, išlipęs iš automobilio, grasino nužudyti ar sunkiai sutrikdyti dviejų nukentėjusiųjų sveikatą. Manoma, jog kaltinamasis nukentėjusiems grasino neteisėtai laikytu C kategorijos pneumatiniu šautuvu. Bylos duomenimis, kaltinamajam į nukentėjusiuosius nutaikius ginklą, šie ėmė bėgti ir apie tai informavo policijos pareigūnus.

Tiek ikiteisminio tyrimo, tiek šiandien vykusio teisiamojo posėdžio metu, V. K. savo kaltės dėl jam inkriminuojamų veikų nepripažino. Remiantis kaltinamojo parodymais, jis žmonėms negrasino ir teigė nežinantis, kodėl jie nuo jo bėgo.

Byla nagrinėjama pagal su Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl grasinimo nužudyti ar sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo (BK 145 str. 1 d.) bei dėl neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu (BK 258 str. 2 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.