Liejosi kraujas: konfliktus sprendė švaistydamiesi peiliu

Šeštadienį Lietuvoje įregistruoti net trys smurto protrūkiai, per kuriuos panaudotas peilis. Žagarėje ir Vilniuje įtariamieji smurtautojai sulaikyti, o Klaipėdoje įtariamojo dar ieškoma.

Šeštadienį net trys konfliktai baigėsi kraujo praliejimu - nesutarimai spręsti besišvaistant peiliu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Šeštadienį net trys konfliktai baigėsi kraujo praliejimu - nesutarimai spręsti besišvaistant peiliu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-17 09:17, atnaujinta 2023-09-17 09:53

Šeštadienį po pietų apie 14 val. Žagarėje, vienos sodybos ūkiniame pastate, kilo konfliktas tarp jaunuolio ir pensinio amžiaus vyriškio. Įsiutęs 23 metų vaikinas smogė 65 metų vyriškiui peiliu.

Sužeistas žagarietis išgabentas ir paguldytas į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Pareigūnai įtariamąjį sulaikė ir uždarė į areštinę. 

Apie 17 val. kruvinas konfliktas įsižiebė Vilniuje, Gabijos g. esančios poros namuose. Per kivirčą 44 metų vilnietė peiliu sužalojo metais vyresnį vyriškį. Laimė, sužalojimas nebuvo sunkus, todėl suteikus pagalbą sužeistasis išleistas gydytis namuose.

Įtariamoji buvo smarkiai apsvaigusi nuo alkoholio – jai nustatytas sunkus girtumas (2,97 promilės). Vilnietė sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Vakare apie 19 val. Klaipėdoje, Laukininkų g., per įvykusį kivirčą peiliu buvo sužeistas 62 metų klaipėdietis. Nelaimėlis sakė, kad sužeidusio vyriškio nepažįsta. 

Nukentėjusiajam suteikę pagalbą, medikai išleido gydytis į namus, nes sužalojimas nebuvo sunkus. 
Įtariamojo smurtautojo policijos pareigūnai tebeieško.   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.