Vilniaus apskrityje per parą – šeši girti vairuotojai

Šeštadienį Vilniaus apskrityje „užderėjo“ girtų vairuotojų. Vilniuje ir rajone, Trakuose, Švenčionių rajone sučiupti net 6 girti vairavę asmenys. Du iš jų sukėlė avariją ir bandė sprukti, bet buvo sulaikyti.

Per parą Vilniaus apskrityje sučiupti šeši girti vairuotojai. Du iš jų sostinėje įtariami girti padarę avariją ir pasprukę iš eismo įvykio. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Per parą Vilniaus apskrityje sučiupti šeši girti vairuotojai. Du iš jų sostinėje įtariami girti padarę avariją ir pasprukę iš eismo įvykio. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2023, 9:47 AM, atnaujinta Sep 17, 2023, 10:12 AM

Šeštadienio naktį apie 0 val. 13 min. Trakuose, Vilniaus gatvėje, girtas 36 metų vyriškis vairavo „Audi“ automobilį. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas (2,05 promilės).

Popiet apie 14 val. 10 min. Švenčionių rajone, Kaltanėnuose, sučiuptas vos liežuvį apverčiantis automobilio „Renault Espace“ pusamžis vairuotojas. 50-mečiui nustatytas sunkus girtumas (2,64 promilės).

Šeštadienį sostinės gatvėse sulaikyti keturi girti vairuotojai. 14 val. 40 min. Islandijos gatvėje pareigūnai sustabdė automobilį „Tesla“, o jį vairavusiam 37 metų vyriškiui nustatė vidutinį girtumą (1,93 promilės). Apie 15 val. 25 min. Didlaukio gatvėje girtas (2,00 promilės) 67 metų vyriškis įkliuvo prie automobilio „Volkswagen Passat“ vairo.

Dviem vairuotojams teks minti teismo slenkstį ne tik dėl vairavimo apsvaigus, bet ir pabėgimo iš eismo įvykio vietos.

Šeštadienio popietę apie 16 val. 37 min. Vilniaus rajone, Pagiriuose automobilis „Opel Zafira“ kliudė ir apgadino „Volkswagen“, bet iš avarijos vietos pabėgo. Pareigūnai surado įtariamąjį – 61 metų vyriškiui nustatytas vidutinis girtumas (2,46 promilės).

Vakare apie 22 val. 54 min. Vilniuje, Pamėnkalnio g., automobilis „Mazda 3“ susidūrė su „Volkswagen Golf“ ir iš avarijos vietos paspruko. Surastas ir sulaikytas įtariamasis avarijos sukėlėjas buvo girtas – 27 metų vyriškio organizme buvo 2,03 promilės alkoholio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.