Sostinės pareigūnai sučiupo vagystėmis iš spaudos kioskų įtariamą vyrą

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo įsilaužti ir apvogti įmonės spaudos kioską.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

2023-09-19 10:03

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, nuo rugpjūčio 12 d. prasidėjus vagystėms iš spaudos kioskų Karoliniškių, Lazdynų, Šeškinės ir Fabijoniškių mikrorajonuose, Vilniaus miesto penktojo policijos komisariate buvo pradėti penki ikiteisminiai tyrimai.

Pareigūnai, išanalizavę gautą informaciją iš gyventojų bei viešosios erdvės, naktį iš rugsėjo 7 d. į 8 d. organizavimo neviešą patruliavimą – periodiškai stebėjo visus prieš tai apvogtus spaudos kioskus.

Netrukus bandant įsibrauti į spaudos kioską Šeškinėje, įvykio vietoje buvo sulaikytas vyras. Paaiškėjo, kad sulaikytasis policijai gerai žinomas, ne kartą teistas už panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas.

Jam pareikštas įtarimas dėl padarytos nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d. (vagystės).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.