Vilniuje įsiaudrinęs vyras spardė autobusą ir užpuolė vieną iš keleivių: pareigūnai įtariamojo kuprinėje rado kvaišalų

Šeštadienio vakarą Vilniuje vyras, apspardęs autobusą ir užpuolęs vieną iš jo keleivių, atsidūrė policijos komisariate. Pareigūnai įtariamojo kuprinėje aptiko kvaišalų.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2023, 11:35 AM

Apie 21 val. 20 min. Vilniuje, Pylimo gatvėje, maršrutiniame autobuse, vyras (gimęs 1992 m.) spardė autobuso duris, bandydamas jėga jas atidaryti, plūdosi necenzūriniais žodžiais, o priėjęs prie vieno iš keleivių (gimusio 1967 m.) sugriebė už akinių ir numetė juos ant žemės.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, pristačius sulaikytąjį į Vilniaus apskrities VPK, T. Ševčenkos gatvėje, apžiūros metu jo kuprinėje rasta indelis, kuriame buvo plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga, bei cigarečių pakelis, kurio viduje buvo suktinė su galimai narkotine medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.