Gatvėse siautėjo paaugliai: jauni chuliganai daužė žmones Kelmėje ir Lazdijuose, dalis aukų – ligoninėse

Viešose vietose Kelmėje, Lazdijuose ir Joniškio rajone įsiplieskus muštynėms, nukentėjusieji atsidūrė medikų rankose. Dalis užpuolikų vis dar ieškomi, tarp įtariamųjų yra ir nepilnamečių.

 Kelmėje, Lazdijuose ir kituose miestuose chuliganai žiauriai sumušė jų kelyje atsidūrusius žmones. Tarp įtaramųjų ir paauglių.<br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Kelmėje, Lazdijuose ir kituose miestuose chuliganai žiauriai sumušė jų kelyje atsidūrusius žmones. Tarp įtaramųjų ir paauglių.<br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2023, 9:28 AM, atnaujinta Sep 30, 2023, 10:57 AM

Penktadienio vakarą, apie 20 val. 30 min. Lazdijuose, Turistų gatvėje prie kavinės kilus konfliktui, 17-metis žiauriai sumušė 21 metų jaunuolį, kuris dėl sužalojimų kreipėsi į šio miesto ligoninę.

Tą pačią dieną, maždaug 19 val. 40 min. Jurdaičių kaime (Joniškio r.) lauko pavėsinėje du 31 ir 29 metų vyrai, sumušė neblaivius tris ten sėdėjusius 64, 53 ir 47 metų vyriškius. Įtariamieji nustatyti, tačiau dar nesurasti.

Penktadienį, apie 21 val. 30 min. Kelmėje, vešoje vietoje nenustatytas užpuolikas trenkė kumščiu į veidą neblaiviam (0,89 prom.) 19 metų vaikinui, kuris po medikų apžiūros išleistas gydytis ambulatoriškai. Mušeika iki šiol ieškomas.

Kitoje Kelmės vietoje, J. Janonio gatvėje, apie 13 valandą 17-metis sumušė bendraamžį, kuris buvo nuvežtas į ligoninę.

Dėl visų atvejų iškeltos baudžiamosios bylos, policija aiškinasi užpuolimų aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.