Lietuvoje siautėjo kelių ereliai: vienas girtas spruko po avarijos magistralėje netoli Kauno, kitas – sužeidęs senolę Šakiuose

Penktadienį girti vairuotojai įvairiose šalies vietovėse sėjo nelaimes – kai kurie spruko iš avarijų vietų, bet greitai buvo demaskuoti.

 Girti vairuotojai šalies keliuose sėjo nelaimes, kai kurie iš jų spruko iš avarijų vietų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Girti vairuotojai šalies keliuose sėjo nelaimes, kai kurie iš jų spruko iš avarijų vietų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-30 11:53, atnaujinta 2023-09-30 11:57

Apie 22 val. 30 min. magistralėje Vilnius-Kaunas automobilį „Volkswagen Passat“ vairavęs girtas kelių erelis Kaišiadorių rajone trenkėsi į visureigį „VW Touareg“ ir pabėgo.

Praėjus valandai nuo eismo įvykio, policijos pareigūnai jį sustabdė netoli nuo avarijos esančioje Pravieniškių gyvenvietėje.

Bėgliui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, 2,24 prom. alkoholio.

Panaši avarija tą pačią dieną įvyko Šakiuose – V. Kudirkos gatvėje apie 15 val. 10 min. kol kas nenustatytos markės automobilis kliudė 89 metų moterį ir pasišalino iš eismo nelaimės vietos. Pagalbą jai iškvietė pro šalį ėję žmonės.

Pensininkė dėl patirtų sužalojimų pristatyta į ligoninę, o palikęs ją likimo valiai kelių chuliganas iki šiol yra ieškomas.

Tuo tarpu Alytuje policijai pavyko sulaikyti girtą avariją sukėlusį ir pabėgusį šio miesto gyventoją.

Penktadienio rytą, apie 9 val. 40 min. Statybininkų gatvėje, daugiabučių kieme „VW Passat“ vairavęs 59 metų vyras apgadino „Opel“, o paskui lyg niekur nieko grįžo į savo namus, nepranešęs apie eismo įvykį policijai.

Neilgai trukus pareigūnai surado namuose buvusį ratuotą chuliganą, kuriam nustatytas sunkus girtumas (2,79 prom.).

Dėl visų atvejų iškeltos baudžiamosios bylos – kelių ereliams gresia automobilių konfiskavimas ir kitos griežtos sankcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.