Dvejuose automobiliuose – narkotikų bei nelegalių ginklų arsenalas: 598 tabletės, pistoletas ir netgi grėsmingas kardas

Klaipėdos ir Varėnos apylinkėse policijos pareigūnai dvejuose automobiliuose aptiko ištisą arsenalą draudžiamų daiktų: nelegalų pistoletą, didelį kiekį narkotikų ir net metalinį kardą. Vienas įkliuvusiųjų siūlė policininkams kyšį, bet „užsidirbo“ dar vieną Baudžiamojo kodekso straipsnį dėl bandymo papirkti patrulius.

Klaipėdos ir Varėnos rajonuose, dvejuose automobiliuose, aptikti nelegalūs ginklai bei narkotikai. <br> V. Balkūno asociatyvioji nuotr. 
Klaipėdos ir Varėnos rajonuose, dvejuose automobiliuose, aptikti nelegalūs ginklai bei narkotikai. <br> V. Balkūno asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-01 08:40, atnaujinta 2023-10-01 08:42

Iš pradžių, apie vidurdienį buvo sustabdytas „Audi A4“ – Varėnos rajone, kelyje Vilnius-Varėna-Gardinas patikrinę 39 metų vyro vairuojamą automobilį, pareigūnai aptiko šešias dėžutes su 598 tabletėmis. Įtariama, jog tai – narkotinės medžiagos.

Kvaišalų gabentojas bandė atsipirkti 1000 eurų, tačiau buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn ir dėl kyšio siūlymo.

Kitas atvejis užfiksuotas Klaipėdos rajone, Derceklių kaime – apie 19 val. 50 min. automobilyje „Alfa Romeo“, kuris priklauso 35 metų vyrui, aptiktas nelegalus dujinis pistoletas „Red Alert RD-Compact“ ir metalinis kardas.

Be to, mašinos savininkas buvo gerokai įkaušęs – jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,33 prom.). Įtariamasis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.