Buvusios žmonos draugo tapatybę bandęs išsaiškinti kaunietis stos prieš teismą

Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose bus pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje kaunietis K.G. kaltinamas neteisėtu informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimu.

Teisingumo deivė Temidė.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Teisingumo deivė Temidė.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apylinkės teismas

Oct 4, 2023, 10:47 AM

K.G. kaltinamas, jog 2023 m. kovo mėnesį, prie buvusios sutuoktinės namų, nufotografavo automobilio „Audi“ numerius ir nuotrauką perdavė kitam asmeniui, prašydamas, jog šis išsiaiškintų, kas yra automobilio savininkas. Kai trečiasis asmuo išsiaiškino savininko tapatybę, kaltinamojo prašomi duomenys buvo galimai persiųsti per vieną iš susirašinėjimo programų.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, K.G. dėl jam inkriminuojamos nusikalstamos veikos prisipažino ir nurodė, jog minėtą automobilį „Audi“ jis pamatė prie savo buvusios sutuoktinės namų.

Kaltinamojo teigimu, kadangi buvusios sutuoktinės namuose gyvena ir jo nepilnametė dukra, o žiniasklaida nuolat praneša apie įvairius vaikų tvirkintojus, jis norėjo išsiaiškinti, ar automobilio savininkas nėra pavojingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.