Prieš teismą stos iš narkotikų užsidirbti bandęs šiaulietis

Šiaulių apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Violeta Bartušienė teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu kaltinamas 35-erių šiaulietis. Vyras anksčiau yra teistas užsienyje ir Lietuvoje.

Kvaišalai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Kvaišalai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos Respublikos prokuratūra

2023-10-13 15:18

Lietuvos Respublikos prokuratūra praneša, kad ikiteisminį tyrimą atlikę Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai nustatė, kad šių metų pradžioje kaltinamasis, manoma, įsigijo labai didelį kiekį kvaišalų už 50 tūkstančių eurų. Atlikus kratą sodyboje, Šiaulių rajone, gyvenamojo namo palėpėje ir ūkinio pastato prieigose rasta beveik pusė kilogramo kokaino ir beveik 2 kilogramai kanapių.

Įtariama, kad dalį neteisėtai įgyto kokaino šiaulietis realizavo ikiteisminio tyrimo metu nenustatytiems asmenims, o likę narkotikai, rasti kratų metu, buvo ruošiami parduoti. Kaltinamojo bute Šiauliuose vienoje vietoje taip pat rasta 20 tūkstančių 600 eurų grynųjų pinigų, kurie galimai buvo gauti iš parduotų narkotinių medžiagų.

Kaltinamasis savo kaltę pripažįsta. Pagal Baudžiamąjį kodeksą, tas, kas neteisėtai disponavo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų baudžiamas laisvės atėmimu nuo dešimties iki penkiolikos metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.