Didžiulė avarija Ventoje: susidūrė net 6 automobiliai, „Citroen“ vairavusi 54 metų moteris – reanimacijoje

Akmenės rajone įvyko masinė avarija, kurios metu buvo smarkiai apgadinti net 6 automobiliai. „Citroen C5“ vairavusi 54 metų moteris po susidūrimo buvo paguldyta į reanimaciją.

 Per avariją sužeista moteris atsidūrė reanimacijoje. Eismo įvykio metu apgadinti net 6 automobiliai. <br> D. Umbraso asociatyvioji nuotr. 
 Per avariją sužeista moteris atsidūrė reanimacijoje. Eismo įvykio metu apgadinti net 6 automobiliai. <br> D. Umbraso asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2023, 11:41 AM

Nelaimė įvyko penktadienio rytą Ventos gyvenvietėje, kelyje Naujoji Akmenė-Venta.

Ant viaduko užvažiavęs „Citroen“ rėžėsi į atitvarus – po šio smūgio netoliese vykęs „Mercedes Benz“ vairuotojas nespėjo išvengti susidūrimo ir atsitrenkė į „Citroen“.

Šis susidūrimas sukėlė tolesnę nelaimių grandinę – sunkvežimis „Scania“ su puspriekabe trenkėsi į automobilius „Jeep Compass“, minėtą „Citroen C5“, „Land Rover“ ir „Volvo“.

Sunkiausius sužalojimus per avariją patyrė „Citroen“ vairuotoja, kuri buvo paguldyta į Mažeikių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyrių.

Traumas patyrė ir „Mercedes Benz“ vairavęs 62 metų vyras, kuris gydosi ambulatoriškai.

Avarijos aplinkybes tiria policija, iškelta baudžiamoji byla.

Kraujo tyrimai parodys, ar visi vairuotojai buvo blaivus, o techninės ekspertizės metu paaiškės automobilių greitis, kiti tyrimui svarbūs duomenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.