Patruliai neapsiriko: automobiliuose aptikti narkotikai, su kvaišalais nutverti ir du paaugliai

Policijos departamentas pranešė, jog penktadienį, apie 22 val. 10 min. Klaipėdos rajone, Gargžduose, vykdant policinę priemonę, patikrinti automobilyje buvę du vaikinai (gim. 2006 m.).

 Panevėžyje ir Biržų apylinkėse automobilius sustabdę policininkai juose aptiko marihuanos ir metamfetamino. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Panevėžyje ir Biržų apylinkėse automobilius sustabdę policininkai juose aptiko marihuanos ir metamfetamino. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-28 09:22, atnaujinta 2023-10-28 09:32

Pas juos rastas narkotinėms medžiagos smulkinti skirtas malūnėlis, kuriame buvo augalinės kilmės medžiagos likučių, penalas, kuriame buvo maišelis su augalinės kilmės medžiaga, bei vieno iš vaikinų striukės kišenėje rasti du plastikiniai paketai su augalinės kilmės medžiaga.

Kvaišalai aptikti ir kitose transporto priemonėse.

Panevėžyje ir Biržų apylinkėse penktadienio vakarą sustabdę du automobilius, policijos pareigūnai aptiko narkotinių medžiagų.

Pranešama, kad apie 19 val. 35 min. Panevėžyje, Marijonų gatvėje patikrinus automobilį „Volkswagen“, pas keleivį (gim. 1981 m.) rasta galimai augalinės kilmės narkotinė medžiaga – marihuana.

Maždaug 23 val. 20 min. Biržų r. sav., kelyje Biržai – Raubonys, atliekant automobilio „Opel Signum“ vairuotojo (gim. 1984 m.) dalinę apžiūrą, rasti 2 vnt. folijos lankstinukai su viename iš jų kristalinės kilmės, galimai, narkotine medžiaga – metamfetaminu ir kitame augalinės kilmės, galimai, narkotine medžiaga – marihuana.

Abu įtariamieji sulaikyti, dėl narkotikų laikymo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.