Vilniuje vairuotojas švaistėsi pistoletu, automobilį sulaikius pas keleivį rasta narkotikų

Vilniuje automobilio vairuotojas švaistėsi pistoletu ir grasino kitam vyriškiui. Sulaikius įtariamojo automobilį, viduje rasta narkotikų.

 Revolveris, sulaikytas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Revolveris, sulaikytas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2023, 8:48 AM, atnaujinta Nov 2, 2023, 8:49 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, spalio 31 d. apie 19 val. 20 min. Vilniuje, Ateities g., automobilių stovėjimo aikštelėje, vyras (gim. 1998 m.) iš chuliganiškų paskatų nukreipė daiktą, panašų į ginklą, į kitą vyrą (gim. 2002 m.), o vėliau įlipęs į automobilį „VW Jetta“ nuvažiavo.

Tą pačią dieną apie 19 val. 34 min. Vilniuje, P.Vileišio g., sulaikytas minėtas automobilis „VW Jetta“, kurio salone rastas ir paimtas daiktas, panašus į revolverį, o pas keleivį rasta ir paimta: permatomas plastikinis maišelis su viduje esančiais baltos spalvos birios medžiagos pėdsakais, permatomas plastikinis maišelis su 10 vnt. rožinės spalvos tablečių bei daiktas, panašus į granatą, kurios viduje buvo kristalo tipo medžiaga.

Įtariama, kad visą tai yra narkotinės medžiagos.

Įtariamasis automobilio keleivis (gim. 1998 m.) uždarytas į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir neteisėto disponavimo kvaišalais.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.