Kaišiadoryse vairuodamas automobilį įkliuvo įkaušęs Utenos policininkas

Kaišiadorių pareigūnai sustabdė automobilį, kurį vairavo jų kolega iš Utenos. Paaiškėjo, kad Utenos policininkas prie vairo sėdo nesmarkiai įkaušęs.

 Policininko kepurė, alkotesteris.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policininko kepurė, alkotesteris.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 9:45 AM

Policijos departamentas praneša, kad lapkričio 3 d. apie 9 val. 47 min. Kaišiadoryje, Paukštininkų g., sustabdytas automobilis „Audi“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Utenos apskrities VPK pareigūnas (gim. 1980 m.).

Kaišiadorių policininkai kolegos uteniškio paprašė papūsti į alkotesterį. Paaiškėjo, kad vairuotojas švelniai įkaušęs - prietaisas parodė 0,50 prom. Tai jau viršija leidžiamą normą (0,4 prom.), tad Utenos pareigūnas buvo nušalintas nuo vairavimo.

Vyrui surašytas protokolas už tai, kad vairavo su kvapu. Pareigūnui gresia bauda nuo 800 iki 1 100 eurų ir teisės vairuoti atėmimas. Už ta jam taip pat gresia ir nemalonumai darbe.

Kaišiadorių policininkams taip pat užkliuvo ir kolegos automobilio valstybiniai numeriai, dėl kurių irgi buvo surašytas protokolas pagal Administracinių nusižengimų kodeksą: transporto priemonių su suklastotais valstybinio numerio ženklais (ženklu), uždengtais ar kitaip užmaskuotais valstybinio numerio ženklais (ženklu) arba su pritvirtintais ne tai transporto priemonei išduotais valstybinio numerio ženklais (ženklu) vairavimas, užtraukia baudą vairuotojams nuo dviejų šimtų keturiasdešimt iki trijų šimtų keturiasdešimt eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.