Marijampolės policija tiria du smurto prieš nepilnamečius atvejus

Marijampolės policija pradėjo du tarpusavyje nesusijusius ikiteisminius tyrimus ir tiria du smurto prieš nepilnamečius atvejus.

Kumštis.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Kumštis.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-02 11:05

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, gruodžio 1 d. apie 21 val. 30 min. Marijampolėje, Kauno g., viešoje vietoje žodinio konflikto metu, vyras (gim. 1977 m.) ir kitas vyras (gim. 2001 m.) smurtavo prieš nepilnametę (gimusi 2008 m.).

Taip pat gruodžio 1 d. apie 15 val. 11 min. Marijampolės apskrities VPK gautas vyro (gim. 1969 m.) pranešimas, kad gruodžio 1 d. apie 14 val. Marijampolės savivaldybėje, Liudvinavo miestelyje, Ežero g., namuose, žodinio konflikto metu, moteris (gimusi 1973 m.) smurtavo prieš nepilnametį (gim. 2008 m.).

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.