Radviliškyje pavogtą automobilį pareigūnai surado Kaune

Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai tiria neįprastą automobilio vagystę – transporto priemonė, manoma, buvo pasisavinta netradiciniu būdu.

Vagišiai Radviliškį nugvelbtą automobilį bandė parduoti Kaune.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vagišiai Radviliškį nugvelbtą automobilį bandė parduoti Kaune.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Dec 8, 2023, 1:22 PM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, lapkričio 15-osios popietę Radviliškyje esančios Stiklo g. gyventojas, išėjęs į daugiabučio namo kiemą, pamatė, kad nebėra netoliese, ant kelio tarp namų, stovėjusio jo automobilio „Mazda 626“. Kartu su namo pirmininku peržiūrėjęs ant daugiabučio įrengtos vaizdo kameros įrašus, vyras pamatė, kad prieš porą valandų jam priklausanti transporto priemonė buvo pakrauta ant automobilvežio ir išvežta.

Tyrimą pradėję pareigūnai nustatė, kad „Mazda“ buvo išvežta Kaune gyvenančiam žmogui priklausančiu automobilvežiu. Radviliškio policijos prašymu Kauno kolegos nuvyko pas kaunietį ir sužinojo, kad „Mazda 626“ stovi vienos automobilius superkančios Kauno įmonės teritorijoje.

Situacija darėsi vis keistesnė, nes savininkas niekam savo transporto priemonės nepardavė. Įtarimas, kad svetimą automobilį pardavė, jo šeimininkui to net neplanuojant, krito ant dviejų Radviliškio gyventojų. Įtariama, kad automobilio pardavimą inicijavo šalia nukentėjusiojo namo gretimame daugiabutyje gyvenanti 58 metų moteris. Radusi Kauno įmonės skelbimą apie superkamus automobilius, ji paskambino nurodytu telefonu ir pasiūlė pirkti netoli jos namo stovėjusią mašiną, kuri, anot jos, stovėjo savininko nejudinama.

Į galimai nusikalstamą veiką ji įtraukė ir 63 metų buvusį savo sugyventinį, kuris su automobilio paimti iš Kauno atvažiavusio automobilvežio vairuotoju sudarė pirkimo-pardavimo sutartį ir gavo 50 eurų. Nei automobilio rakteliai, nei dokumentai pirkėjo nedomino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.