Volungių kaime – girto vairuotojo šėlsmas Sukėlė dvi avarijas

Kelmės rajone šeštadienio vakarą sulaikytas ir į areštinę uždarytas 36 metų vyriškis. Jis greta Užvenčio esančiame Volungių kaime sukėlė avariją ir spruko, bet atsidūrė pakelės griovyje.

Du eismo įvykius sukėlęs vairuotojas atsisakė patikros alkoholio matuokliu, bet tai nuo baudžiamosios atsakomybės jo neišgelbės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Du eismo įvykius sukėlęs vairuotojas atsisakė patikros alkoholio matuokliu, bet tai nuo baudžiamosios atsakomybės jo neišgelbės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-10 10:58, atnaujinta 2023-12-10 11:01

Apie 22 val. šio vyriškio vairuojamas krovininis automobilis „Mercedes Benz 31543“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir įsirėžė į šalikelėje stovintį lengvąjį automobilį „Mercedes Benz 220”.

Avarijos kaltininkas iš įvykio vietos paspruko, bet toli nenuvažiavo. Nesuvaldyta krovininė mašina įlėkė į pakelės griovį ir užstrigo. 

Sunkiai besiorientuojantis vairuotojas kėsinosi pabėgti, bet buvo sulaikytas. Alkoholiu tvoskiantis veikėjas atsisakė patikros alkoholio matuokliu, nors pareigūnams abejonių dėl jo girtumo nekėlė.   

Per avariją nukentėjo lengvojo automobilio vairuotoja. 55 metų moteris buvo nugabenta į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Medikai ją apžiūrėjo, suteikė pagalbą ir išleido gydytis į namus.

   

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.