Išpuolis Šiauliuose: progimnazijoje paauglys smaugė jaunesnį mokinį

Pirmadienį apie vidurdienį Šiaulių Gytarių progimnazijoje nuo aštuntoko nukentėjo jaunesnis mokinys. Paauglio smaugtas vaikas išgabentas į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką.

Į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką atvežtą nukentėjusį dvylikametį medikai paguldė stebėjimui.<br>G.Šiupario nuotr.
Į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką atvežtą nukentėjusį dvylikametį medikai paguldė stebėjimui.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 4:27 PM, atnaujinta Dec 11, 2023, 4:30 PM

Pirminiais duomenimis, incidentas įvyko per pertrauką. Vyresnis mokinys alkūnės linkiu sugriebė berniukui už kaklo ir smaugė jį, kol vaikui aptemo akyse.

Į mokyklą buvo iškviestas greitosios ekipažas, policijos pareigūnai.

Kai atvažiavo medikai, berniuko būklė buvo pagerėjusi, bet jis skundėsi kaklo, galvos skausmais, silpnumu, suprastėjusia klausa. Ant kaklo odos buvo matomas paraudimas, likęs nuo smaugimo veiksmo.

Nukentėjusysis paguldytas į ligoninę – medikai nusprendė jį stebėti. Tuo tarpu jo motina policijos pareigūnams pareiškė, kad jokio tyrimo nepageidauja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.