Sukčiai toliau siautėja: Šiauliuose pensininkas neteko per 12 000 eurų, panaši suma išviliota iš 49 metų marijampolietės

Penktadienį policija pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl sukčiavimo ir įžūlios vagystės – nuo nusikaltėlių skaudžiai nukentėjo 78 metų šiaulietis ir Marijampolės krašte gyvenanti 49 metų moteris.

Nuo aferistų skaudžiai nukentėjo garbaus amžiaus šiaulietis ir 49 moteris iš Marijampolės krašto. <br> V. Skaraičio asociatyvioji nuotr. 
Nuo aferistų skaudžiai nukentėjo garbaus amžiaus šiaulietis ir 49 moteris iš Marijampolės krašto. <br> V. Skaraičio asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2023, 9:14 AM

Gruodžio 22 dieną, apie 11 val. 50 min. Šiauliuose, Gegužių gatvėje į butą dėl neva skaitiklių keitimo užėjo dvi nepažįstamos moterys, kurioms išėjus pensininkas pasigedo piniginės. Nuostolis – 12 600 eurų.

Tą pačią dieną, apie 17 valandą Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas pranešimas, kad nuo spalio 3 dienos internetinėje investicinėje platformoje apgaulės būdu iš moters išviliota 12 tūkst. 120 eurų.

Įtariamieji kol kas nenustatyti, vyksta jų paieška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.