Sukčiai toliau siautėja: Šiauliuose pensininkas neteko per 12 000 eurų, panaši suma išviliota iš 49 metų marijampolietės

Penktadienį policija pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl sukčiavimo ir įžūlios vagystės – nuo nusikaltėlių skaudžiai nukentėjo 78 metų šiaulietis ir Marijampolės krašte gyvenanti 49 metų moteris.

Nuo aferistų skaudžiai nukentėjo garbaus amžiaus šiaulietis ir 49 moteris iš Marijampolės krašto. <br> V. Skaraičio asociatyvioji nuotr. 
Nuo aferistų skaudžiai nukentėjo garbaus amžiaus šiaulietis ir 49 moteris iš Marijampolės krašto. <br> V. Skaraičio asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2023, 9:14 AM

Gruodžio 22 dieną, apie 11 val. 50 min. Šiauliuose, Gegužių gatvėje į butą dėl neva skaitiklių keitimo užėjo dvi nepažįstamos moterys, kurioms išėjus pensininkas pasigedo piniginės. Nuostolis – 12 600 eurų.

Tą pačią dieną, apie 17 valandą Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas pranešimas, kad nuo spalio 3 dienos internetinėje investicinėje platformoje apgaulės būdu iš moters išviliota 12 tūkst. 120 eurų.

Įtariamieji kol kas nenustatyti, vyksta jų paieška.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.