Klaipėdoje ir Alytuje aptikti narkotikai: jaunas vyras įkliuvo prie naktinio klubo

Vėlų šeštadienio vakarą ir sekmadienio naktį policijos pareigūnai aptiko kvaišalus, patikrinę įtarimų jiems sukėlusius asmenis.

Policijos pareigūnai Klaipėdoje ir Alytuje pas įtarimus sukėlusius asmenis aptiko narkotikų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Policijos pareigūnai Klaipėdoje ir Alytuje pas įtarimus sukėlusius asmenis aptiko narkotikų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2023, 12:57 PM

Gruodžio 24-ąją, apie 2 val. 10 min. Alytuje, Vilniaus g., prie naktinio klubo, asmens patikrinimo metu, vyro (gim. 1992 m.), kelnių kišenėje, rastas folijos suktinukas su viduje susukta žalios spalvos, įtariama narkotine ar psichotropine augalinės kilmės medžiaga.

Šeštadienį, apie 22 val. 40 min. Klaipėdoje, Lūžų g., prie namo laiptinės, patruliuojantys pareigūnai pastebėjo du jaunuolius, kurių elgesys sukėlė įtarimų.

Atlikus dalinę apžiūrą, pas 2004 m. gimusį vaikiną kelnių kišenėje rasta ir paimta suktinė su augalinės kilmės, galiai narkotine medžiaga. Šio jaunuolio namuose dar buvo rastas ir paimtas popierinis lankstinukas su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga, du plastikiniai maišeliai su galimai narkotine medžiaga, elektroninės svarstyklės bei maltuvė su augalinės kilmės, aitraus kvapo, galimai narkotinės medžiagos likučiais.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.