Artimojo mirtis vilniečiui nesutrukdė netoli laidojimo namų parduoti kvaišalus

Gruodžio 20 d. Vilniuje, Pramonės gatvėje šalia laidojimo namų, Vilniaus miesto antrojo ir trečiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė 46 metų amžiaus vyriškį, kuris išplatino su automobiliu privažiavusiam klientui, kaip įtariama narkotines medžiagas – karfentanilį.

Kvaišalai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Kvaišalai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Dec 28, 2023, 3:13 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, ir nors klientas iš įvykio vietos pasišalino, vėliau jis buvo sulaikytas Vilniaus rajone. Pas prekeivį rasti dar 9 lankstinukai, kaip įtariama, paruošti platinimui.

Labiausiai pareigūnus nustebino šioje istorijoje tas faktas, kad narkotikų prekeivis vietą prie laidojimo namų pasirinko ne šiaip sau, tuo metu vyko laidotuvės artimo jam žmogaus, vis gi laidotuvėse vyras sudalyvauti negalėjo, nes buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Prekiautojui skirta kardomoji priemonė suėmimas 2 mėnesiams, atliekamas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.