Vilniuje pavogtas 16-metis „Fiat Doblo“ – kad vagia net tokius senučiukus nusistebėjo ir automobilio savininkė

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ieško nusikaltėlių, pavogusių 16 metų senumo automobilį „Fiat Doblo“. Pagalbos ieškant pavogto automobilio socialiniuose tinkluose paprašė ir mašinos savininkė.

 Pavogtas automobilis, policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Pavogtas automobilis, policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Pavogtas automobilis.<br> Facebook/Karinos Š. nuotr.
 Pavogtas automobilis.<br> Facebook/Karinos Š. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 30, 2023, 10:07 AM, atnaujinta Dec 30, 2023, 10:08 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, nuo gruodžio 27 d. iki gruodžio 28 d. maždaug 20 val. 53 min. Vilniuje, Sietyno g., buvo pavogta automobilis „Fiat Doblo“ (pagamintas 2007 m.), kuriame buvo slidinėjimo reikmenys ir kiti daiktai. 

Socialiniame tinkle „Facebook“ pavogto automobilio nuotrauką paviešinusi mašinos savininkė pranešė, kad „Fiat Doblo“ buvo pritaikytas kinologijos reikmėms – jame įmontuotas šuns narvas.

„Vakar, gruodžio 28 d., Karoliniškėse, Sietyno g. pavogtas mano automobilis! Fiat Doblo JZT538. Stovėjo palikta prie serviso. Kaimyno kameros rodo, kad pavogta vakar apie 20:53. Policija ieško, bet gal kas pastebės... Išskirtinis bruožas – bagažinės dangtis kitos, sidabrinės spalvos. Su visu šunų narvu gale“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė automobilio savininkė.

Ji taip pat nurodė ir telefono numerį, kuriuo kreiptis automobilį pastebėjus.

„Vis dar bandau suvokti, kokio velnio tokia senutė kažkam galėjo būti reikalinga... Atvažiavo su savo mašina, šešias minutes krapštėsi mano mašinoje, galų gale užvedė ir nuvažiavo. Po 40 minučių išvažiavo ir jų mašina...“, – vagystės eigą papasako automobilio savininkė.

Policija praneša, kad vagystės nuostolis įvertintas 2 930 eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.