Išdaužę BMW langą Vilniaus vagys pavogė žibintus – savininkas abejoja, kad nusikaltėliai bus sugauti

Vilniuje nusikaltėliai išdaužė automobilio BMW priekinį stiklą ir pavogė priekinius žibintus. Įvykį socialiniame tinkle „Facebook“ paviešinęs automobilio savininkas abejoja, kad nusikaltėliai bus sučiupti.

 Apvogtas automobilis BMW.<br> Facebook/Karoliniškės/Stanislav M. nuotr.
 Apvogtas automobilis BMW.<br> Facebook/Karoliniškės/Stanislav M. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2023, 1:43 PM, atnaujinta Dec 31, 2023, 1:45 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, gruodžio 30 d. apie 10 val. Vilniuje, A.P.Kavoliuko g., automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW priekinių durelių lango stiklą ir atidarius variklio dangtį, pavogti priekiniai žibintai.

Nuostolis – apie 1 540 eurų.

Įvykį socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino ir automobilio savininkas. 

„Sveiki. Kavoliuko g. 26, naktį, 29 į 30 dieną buvo išdaužtas automobilio langas ir pavogtos faros. Jei kas nors kažką girdėjo, matė, ar užfiksavo su auto registratorium, prašau duokit žinoti. Abejoju, kad ras vagis ar atsiras detalės. Bet postinu, kad žmonės matytų, kas vyksta rajone“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė automobilio savininkas.

Jis taip pat paviešino ir apvogto automobilio nuotrauką, iš kurios matyti, kad BMW stovėjo tvarkingai priparkuotas tarp kitų automobilių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė), arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į transporto priemonę, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.