Kuriozinis atvejis su legaliu šautuvu sukėlė problemų mažeikiečiui – iškelta baudžiamoji byla

Kuriozinis įvykis su teisėtai laikomu ginklu sukėlė problemų 44 metų vyrui iš Mažeikių – policija iškėlė baudžiamąją bylą dėl galimo šaunamojo ginklo, šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų laikymo, nešiojimo ar gabenimo taisyklių pažeidimo.

 Iškritus iš automobilio bagažinės šautuvui su šoviniais, iškelta baudžiamoji byla dėl laikymo taisyklių pažeidimo. <br> V. Ščiavinsko asociatyvioji nuotr. 
 Iškritus iš automobilio bagažinės šautuvui su šoviniais, iškelta baudžiamoji byla dėl laikymo taisyklių pažeidimo. <br> V. Ščiavinsko asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2024, 8:46 AM

Pranešta, jog sausio 20 d. apie 7 val. 50 min. Mažeikiuose, Naftininkų g., vyras (gim. 1979 m.) pastebėjo, kad iš automobilio „Ford Ranger“ bagažinės dingo plastikinis dėklas, kuriame buvo teisėtai laikomas graižtvinis šautuvas „SAKO 85S“ su optiniu taikikliu „Swarovski Z8I“ ir 15 vnt. 7,62 kalibro šovinių.

Tą pačią dieną, apie 16 val. 40 min. moteris (gim. 1959 m.) pranešė, jog rado minėtą dėklą, kuriame buvo šautuvas su šaudmenimis, bei perdavė policijos pareigūnams.

Paaiškėjo, kad dėklas iškrito atsidarius automobilio bagažinei.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl taisyklių, susijusių su ginklais ir šaudmenimis, pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.