Prostitute apsimetęs prieniškis apgavo sekso ištroškusį vyrą – už tai siunčiamas į areštinę

Skelbimą apie teikiamas seksualines paslaugas išplatinęs Prienų rajono gyventojas 33 metų Modestas D. apgavo vieną vyruką, tačiau iš jo išviliotais pinigais ilgai nesidžiaugė.

 Prostitutės įsigeidęs vyras tapo sukčiaus auka.<br>Pexels nuotr.
 Prostitutės įsigeidęs vyras tapo sukčiaus auka.<br>Pexels nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2024, 8:13 PM, atnaujinta Jan 22, 2024, 8:15 PM

Apgavikas buvo demaskuotas ir patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už sukčiavimą.

Afera baigėsi liūdnai. Nuo didesnių nemalonumų sukčių išgelbėjo atgaila už padarytą nusikaltimą.

Kadangi Modestas D. prisipažino įvykdęs jam inkriminuotą nusikaltimą ir sutiko su prokuroro jam pasiūlyta bausme, šį procesą buvo nuspręsta baigti baudžiamuoju įsakymu.

Prokuroro pareiškimą užbaigti procesą teismo baudžiamuoju įsakymu patenkinęs Šiaulių apylinkės teismo Radviliškio rūmų teisėjas Augustinas Mitkus pripažino Modestą D. kaltu dėl sukčiavimo ir skyrė jam dvidešimties parų arešto bausmę.

Pasipelnyti apgaudinėjant sekso ištroškusius vyrus Modestas D. nusprendė pernai rudenį.

Rugsėjo 5-osios vakare jis, naudodamasis savo mobiliuoju telefonu, internetiniame tinklapyje „eLenta.lt“ patalpino apgaulingą skelbimą apie atlygintinai teikiamas seksualines paslaugas, nors žinojo, kad tokios paslaugos nebus teikiamos.

Po dviejų dienų prieniškis gavo šiuo skelbimu susidomėjusio vyruko SMS žinutę. Už seksualines paslaugas jis paprašė į nurodytą sąskaitą pervesti 100 eurų. Pinigai atsidūrė buvusios Modesto D. sugyventinės sąskaitoje. Šiuos neva už parduotą telefoną gautus pinigus Modestas D. buvusios sugyventinės paprašė išgryninti.

Lengvai šimtą eurų gavęs vyrukas užsinorėjo dar daugiau pinigų ir sekso paslaugų ištroškusio kliento paprašė į kitą sąskaitą pervesti dar 30 eurų.

Kai ir šių pinigų pasirodė per maža, Modestas D. pareiškė, kad šie pinigai į sąskaitą nepateko ir paprašė pervesti dar 30 eurų. Sekso nuotykiui pasiruošęs klientas išpildė ir šį pageidavimą.

Minėti šešiasdešimt eurų atsidūrė kitos buvusios Modesto D. sugyventinės banko sąskaitoje. Vėl pamelavęs, kad pinigai buvo pervesti už parduotą telefoną, vyras buvusios sugyventinės paprašė juos išgryninti.

Gavęs pinigų sukčiaus nutraukė susirašinėjimą su klientu. Už būsimas sekso paslaugas 160 eurų sumokėjęs ir nieko už tai negavęs vyras pasijuto apgautu. Kiek pasvarstęs jis nusprendė kreiptis į policiją.

Tyrimą pradėję pareigūnai netrukus rado apgaviką. Įtariamojo telefonuose buvo rasti ir skelbimai dėl seksualinių paslaugų teikimo.

„Labukas gal ira norinciu susitikti uz paramele bet paramele pavedimu grynais nejmu...“, Labukas esu grazi *****li man, 40 m esu tamsi grazi tvarkinga lauksiu pasiulymu be pavedimo nepagalvokit nesusitarsim mano saligos tokios apsidraudimo rasykit tik rimti, kurie tikrai nori atvaziuoti“, – skelbimuose rašė prostitute apsimetęs sukčius.

Supratęs, kad yra demaskuotas, Modestas D. pasiskubino atlyginti žalą nukentėjusiajam, todėl šis, atgavęs pinigus, pretenzijų jį apgavusiam vyrui nebeturėjo ir ieškinio turtinei bei neturtinei žalai atlyginti nereiškė.

Baudžiamojon atsakomybėn patrauktas Modestas D. kaltu prisipažino ir gailėjosi, kad nusikalto.

Ši atgaila buvo pripažinta lengvinančia aplinkybe į kurią buvo atsižvelgta skiriant bausmę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.