Marijampolės kriminalistai operacijos metu sulaikė labai didelį kiekį psichotropinės medžiagos

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai surengė operaciją, nukreiptą prieš neteisėtą disponavimą labai dideliais kiekiais psichotropinių medžiagų.

 Per kratą pareigūnai rado narkotinių bei psichotropinių medžiagų.<br> Policijos nuotr. 
 Per kratą pareigūnai rado narkotinių bei psichotropinių medžiagų.<br> Policijos nuotr. 
 Policijos nuotr. 
 Policijos nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 7, 2024, 8:58 AM

Operacijos metu buvo sustabdytas patikrinti lengvasis automobilis „Opel“, kurio keleivis gabeno paketą su tabletėmis, kuriose buvo galimai labai didelis kiekis (virš 1000 vienetų) psichotropinės medžiagos MDMA. Asmuo buvo sulaikytas, o jo gyvenamojoje vietoje atliktos kratos metu rasta narkotinių bei psichotropinių medžiagų: kanapių ir MDMA tablečių.

Operacijos metu glaudžiai bendradarbiauta su Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnais bei su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos specialiosios paskirties skyriumi.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 str. 3 d. Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.