Reidą „Dėl alkoholio prekybos kontrolės“ vykdžiusiems Klaipėdos policininkams įkliuvo ir pavėžėjas

2024 m. sausio 31 d. – vasario 1 d. Klaipėdos apskr. VPK Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė priemonę „Dėl alkoholio prekybos kontrolės“ ir nustatė tris pažeidimus.

Pavėžėju dirbantis vyras nelegaliai prekiavo alkoholiu. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Pavėžėju dirbantis vyras nelegaliai prekiavo alkoholiu. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2024, 9:52 AM

2024–01–31 apie 22.52 val. Klaipėdoje, Debreceno g., atlikę kontrolinį pirkimą, pareigūnai nustatė, kad 1997 m. gimęs, pavėžėju dirbantis vyras, iš automobilio „Toyota Prius“ pardavė 3 butelius stiprių alkoholinių gėrimų.

Taip pat automobilyje rasta dar 3,8 litro alkoholinių gėrimų. Dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla, vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR ANK 127 str. 1 d.

2024–02–01 apie 01.10 val., siekiant atlikti kontrolinį pirkimą, Klaipėdoje, Smiltelės g., 1990 m. gimusio vyro automobilyje „Opel Zafira“, kuriuo jis atvyko, rastas 1 litro talpos butelis su skysčiu, skleidžiančiu specifinį naminės degtinės kvapą.

Vyras nurodė, kad gyvenamosiose patalpose, savo reikmėms, turi dar du litrus, galimai, naminės degtinės.

Atliekant asmens dalinę apžiūrą, jo striukės kišenėje, rastas ir maišelis su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine medžiaga.

Dėl galimo neteisėto disponavimo narkotine medžiaga pradėtas ikiteisminis tyrimas (pagal LR BK 259 str.) ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR ANK 137 str. 3 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.