Prekybos centre Molėtuose alkoholiniai gėrimai buvo vagiami metodiškai – policija pradėjo tris tyrimus

Molėtų policija pradėjo tris tyrimus dėl vagysčių ir aiškinasi alkoholio vagysčių iš vieno prekybos centro schemą.

 Policija, alkoholis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, alkoholis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2024, 11:30 AM

Kaip pranešė Utenos apskrities VPK, Molėtų policija pradėjo tris tyrimus dėl alkoholio vagysčių iš vieno prekybos centro. Kiekvienu atveju vagysčių nuostoliai skaičiuojami šimtais eurų.

Kaip rašoma policijos pranešime, nuo 2023 m. gruodžio 21 d. maždaug 7 val. 18 min. iki 2024 m. sausio 25 d. maždaug 10 val. 50 min., iš prekybos centro Molėtuose, Vilniaus g., pagrobti įvairūs alkoholiniai gėrimai už 533 eurus. 

Taip pat nuo 2023 . gruodžio 24 d. maždaug 12 val. 15 min. iki 2024 m. sausio 22 d. maždaug 20 val. 34 min., iš to paties prekybos centro, Molėtuose, Vilniaus g., pagrobti įvairūs alkoholiniai gėrimai už 399 eurus. 

O jau šių metų sausio 14 d. apie 18 val. 30 min., vėl iš to paties prekybos centro Molėtuose, Vilniaus g., pagrobti įvairūs alkoholiniai gėrimai už 194 eurus.

Kaip lrytas.lt informavo Utenos apskrities VPK atstovė Asta Šuminienė, nukentėjusio prekybos centro policija kol kas nenori įvardinti. Tačiau ji patvirtino, kad vagystės įvykdytos iš to paties prekybos centro.

Iš pradžių dėl vagysčių buvo pradėtos administracinės teisenos. Tačiau prekybos centro darbuotojams peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus, atlikus inventorizacijas ir patikslinus vagysčių detales, administracinės teisenos virto ikiteisminiais tyrimais.

Apie sulaikytus įtariamuosius kol kas neskelbiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.