Tarnybų sujudimas Jonavoje: po pranešimo apie smurtą prieš moterį policininkai ilgai derėjosi su šokti pro langą grasinusiu vyru Į butą pareigūnams patekti padėjo ugniagesiai

Visos Jonavos operatyvinės tarnybos buvo sukeltos ant kojų trečiadienio vakarą gavus pranešimą apie galimą smurtą prieš moterį. Ugniagesiai pareigūnams padėjo patekti į butą, o į jį užėję policininkai ilgai derėjosi su viduje buvusiu vyriškiu, kuris grasino šokti pro langą iš šešto aukšto. Galiausiai vyriškis buvo sulaikytas, o moteris, prieš kurią galėjo būti smurtaujama, pareiškė, kad pretenzijų niekam neturi.

 Policija ir ugniagesiai daugiabučio laiptinėje.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija ir ugniagesiai daugiabučio laiptinėje.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2024, 12:23 PM

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, vasario 7 d. apie 21 val. 24 min. Jonavos ugniagesiai buvo iškviesti į Panerių g. Pareigūnai prašė pagalbos patenkant į vieną butą.

Atvykę ugniagesiai atidarė buto šeštame namo aukšųte duris, o vidų patekę pareigūnai sulaikė ten buvusius vyrą ir moterį. Dar vienas vyras pamatęs pareigūnus pagrasino šokti pro langą.

Ugniagesiai įvykio vietoje budėjo kol pareigūnai su vyriškiu derėjosi dėl jo pasidavimo. Galiausiai vyras buvo sulaikytas.

Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė lrytas.lt informavo, kad tarnybų sujudimas Jonavoje prasidėjo apie 20 val. 40 min. gavus pranešimą, jog trisdešimtmetę moterį jos draugas išsivežė, prieš ją gali būti smurtaujama. 

Pasak pranešimo, vyriškis moterį gali laikyti ir prieš ją smurtauti Panerių g. esančiame bute.

Nurodytu adresu atvykus pareigūnams, bute girdėjosi muzika, vėliau ji nutilo. Buto durų niekas neatidarė, todėl į pagalbą pareigūnai pasikvietė ugniagesius. 

Gelbėtojams atidarius duris ir policininkams užėjus į vidų, bute rasta moteris (gimusi 1993 m.) ir du vyrai. Vienas vyras (gim. 1986 m.) buvo laikinai sulaikytas, o antrasis (gim. 1994 m.) atsisėdo ant palangės ir pagrasino šokti žemyn.

Po ilgų derybų ir įkalbinėjimų, vyriškis buvo sulaikytas ir perduotas medikų priežiūrai.

Tuo tarpu moteris, prieš kurią galėjo būti smurtaujama, pareiškė, kad pretenzijų niekam neturi ir jokio pareiškimo nerašys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.