Kelmės rajono gyventojo sąskaitą patuštino du pirkiniai Latvijoje, nors vyras ten nieko nepirko

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo – pareigūnai bandys išsiaiškinti, kas pirkdamas prekes Latvijoje pasinaudojo Kelmės rajono gyventojo banko sąskaita.

Patikrinęs savo banko sąskaitą Kelmės rajono gyventojas  joje pasigedo 2 tūkstančių 881 euro.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Patikrinęs savo banko sąskaitą Kelmės rajono gyventojas  joje pasigedo 2 tūkstančių 881 euro.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2024, 1:07 PM

Į policiją šeštadienį kreipęsis Kelmės rajono gyventojas (gim. 1971 m.) pranešė apie mįslingomis aplinkybėmis iš jo banko sąskaitos dingusius 2 tūkstančius 881 eurą.

Pastebėjęs pinigų trūkumą vyras ėmė aiškinti ir nustebo sužinojęs, kad jie buvo išleisti penktadienį už Latvijos parduotuvėse įsigytas prekes.

Į šią šalį vyras sakė pastaruoju metu nevykęs ir už jokias latviškas prekes neatsiskaitinėjęs nei pavedimu, nei naudodamasis elektronine bankininkyste.

Kas ir kokiu būdu pasisavino pinigus iš Kelmės rajono gyventojo banko sąskaitos, turėtų nustatyti ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.