Panevėžyje moters automobilį nuniokojusį jaunuolį demaskavo pilietiški žmonės

Panevėžyje apynaujį automobilį „Mitsubishi Outlander“ nuniokojusį niekadėją polcijos pareigūnams sulaikyti padėjo pilietiški žmonės.

Policijai apie nusikaltimą pranešė žmonės nurodė, kaip atrodė ir kur nubėgo nusikaltėlis.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Policijai apie nusikaltimą pranešė žmonės nurodė, kaip atrodė ir kur nubėgo nusikaltėlis.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2024, 10:37 AM

Apie Raginėnų gatvėje apgadintą moters (gim. 1977 m.) automobilį „Mitsubishi Outlander“ policjai buvo pranešta 5 val. 30 min.

Pareigūnams paskambino šį vandalizmo aktą matę kaimynai. Jie nurodė, kai atrodo nusikaltėlis ir kur link jis sprunka. Tokias nuorodas gavę policininkai greitai sučiupo įtariamąjį (gim. 1999 m.).

Kodėl šis vaikinas apgadino 2019 metais pagamintą automobilį, aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo pradėję pareigūnai.

Vandalas nuniokojo tris automobilio dureles ir variklio gaubtą. Padarytus nuostolius automobilio savininkė įvertino 5 tūkstančiais eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.