Telšių policijos pareigūnai demaskavo nepilnamečius motociklo vagis

Telšių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai demaskavo nepilnamečius, kurie, įtariama, vogė dvirates transporto priemones, jas ardė ir pardavinėjo jų detales. Vieną motociklą nuo išardymo pareigūnams pavyko išgelbėti ir jis grąžintas nukentėjusiajai.

 Šį motociklą vagys ketino išardyti dalimis. <br> Policijos nuotr.
 Šį motociklą vagys ketino išardyti dalimis. <br> Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Šiaulių AVPK

2024-04-15 14:06, atnaujinta 2024-04-15 14:07

Tyrėjai, tirdami praėjusių metų lapkritį Telšiuose, Saulėtekio g., iš daugiabučio namo kiemo įvykdytą mopedo YAMAHA TZR 50 vagystę, šių metų kovą pradėjo lipti ant kulnų įtariamiesiems ir jau rengėsi jiems pareikšti įtarimus, kai balandžio 2-osios įvykių suvestinėje atsirado pranešimas apie motociklo HONDA CBR125 vagystę. Motociklas buvo pavogtas iš tos pačios, miesto pakraštyje esančios Saulėtekio g., tik – kito daugiabučio namo kiemo.

Tikrindami įtarimą, ar tai nebus tų pačių asmenų darbas, pareigūnai, nuvykę pas vieną jų, Degaičių kaime gyvenantį17-metį, rado prieš dieną pavogtą motociklą. 1800 eurų vertės transporto priemonė stovėjo statomame ūkiniame pastate. Įtarimai dėl jos vagystės pareikšti minėtam nepilnamečiui ir jo 16-mečiui bendrininkui iš Telšių. Įtariamieji su motociklu dar nebuvo spėję nieko padaryti ir jis buvo grąžintas savininkei.

Paaiškėjo ir prieš kelis mėnesius pavogto mopedo YAMAHA likimas. Įtariama, kad jį pavogė du tie patys nepilnamečiai ir jį pardavė vienam savo pažistamam 18-mečiui Telšių rajono gyventojui. Šis, įtariama, žinodamas, jog mopedas vogtas, jį įsigijo, išardė detalėmis ir jas pardavė. Vaikinui įtarimas pareikštas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.