Vilniuje iš įmonės patalpų, sandėliuko, statybinio vagonėlio pavogti statybiniai įrankiai

Sostinėje praėjusią parą fiksuotos kelios vagystės, kurių metu iš įmonės patalpų, statybinio vagonėlio, sandėliuko pavogti įvairūs statybiniai įrankiai, pranešė policija.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2024, 10:59 AM

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, pirmadienį gautas pranešimas, kad nuo kovo 26 d. iki balandžio 15 d., 13 val., Vilniuje, Naugarduko gatvėje, iš įmonės patalpų, buvo pavogta įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – apie 1 450 eurų.

Anot policijos, Vilniaus apskrities VPK gavo vyro (gim. 1983 m.) pranešimą, kad nuo balandžio 10 d. iki balandžio 15 d., 10 val. 44 min., Vilniuje, Vydūno gatvėje, iš sandėliuko, išstūmus spynos atraktą, buvo pavogtas benzininis generatorius „Eurom independ 3100“, irklenčių „Mistral“ komplektas, metalo storio matuoklis „DMS2 Krautkramer“, metalo kietumo matuoklis GE MIC 10 DL, ultragarsinis defektoskopas „Krautkramer USM GO+“, dažų storio matuoklis „Elcometer“, šiurkštomatis TR100, kiti daiktai.

Nuostolis – 17 229 eurai.

Taip pat, Vilniaus apskrities VPK duomenimis, pirmadienį, apie 6 val. 30 min., Vilniuje, Pupojų ir Rokantiškių gatvių sankryžoje, pastebėta, kad iš statybinio vagonėlio, nupjovus spyną, pavogta įvairūs statybiniai įrankiai, dvi betono pjaustyklės „Still 420“, kiti daiktai. Nuostolis – apie 3 940 eurų.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.