Klaipėdoje nušautas vyras, įtariamasis rastas negyvas

Klaipėdos policija aiškinasi sekmadienio rytą įvykusį incidentą, kuomet viešoje vietoje buvo nušautas vyras. Pranešama, kad įtariamasis irgi rastas negyvas.

Pistoletas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pistoletas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-26 10:51, atnaujinta 2024-05-27 08:39

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, gegužės 26 d. apie 8 val. 21 min. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Varpų g., viešoje vietoje, pirminiais duomenimis, nušautas vyras.

Įtariama, kad šovė 1986 m. gimęs vyriškis. Tą pačią dieną apie 10 val. įtariamasis rastas galimai nusižudęs Klaipėdoje.

Pirminiais duomenimis, įtariamasis leidimą ginklui turėjo.

Praėjus parai po nusikaltimo, pirmadienio rytą, Policijos departamentas pranešė daugiau įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, gegužės 26 d. apie 8 val. 21 min. Klaipėdoje, Varpų g., konflikto metu, vyras (gim. 1986 m.) savigynai išduotu pistoletu „PM“ mirtinai sužalojo kitą vyrą (gim. 1986 m.) ir iš įvykio vietos pasišalino.

Tą pačią dieną apie 10 val., atliekant įtariamojo paieškos veiksmus, Klaipėdoje, Mogiliovo g., namo laiptinėje, rastas mirusio įtariamojo kūnas su šautine žaizda. Šalia kūno rastas ir paimtas pistoletas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Sekmadieniui dar nė neįpusėjus, tai buvo jau antras nužudymas, kurio aplinkybes pradėjo aiškintis Klaipėdos pareigūnai. Kaip jau skelbė lrytas.lt, gegužės 26 d. apie 0 val. 45 min. Klaipėdos r., Derceklių kaime, sodų bendrijoje, name, rastas mirusio vyro (gim. 1965 m.) kūnas su sužalojimais.

Girtas (1,72 prom.) įtariamasis (gim. 1958 m.) uždarytas į areštinę. Pirminiais duomenimis, jis yra artimas nužudytojo giminaitis.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.