Savaitgalį Vilniuje, Trakuose, Kupiškyje ir Anykščiuose gelbėtojai iš vandens traukė skenduolius

Sekmadienį Anykščiuose, tvenkinyje, rastas paskendęs žmogus. Pranešimą, kad Anykščių sodų bendrijos "Šilelis" tvenkinyje plūduriuoja žmogaus kūnas, Bendrasis pagalbos centras gavo 13 val. 34 min. Į įvykio vietą buvo išsiųstos Anykščių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.

Savaitgalį apie nuskendusius asmenis pranešta Vilniuje, Trakuose, Kupiškyje ir Anykščiuose.<br>M. Patašius
Savaitgalį apie nuskendusius asmenis pranešta Vilniuje, Trakuose, Kupiškyje ir Anykščiuose.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 1, 2012, 2:51 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:37 PM

Šeštadienį iš Neries Vilniuje ištrauktas moters kūnas, iš Petkėniškių kaimo ežerėlio Trakų rajone - nebegyvas septyniolikmetis jaunuolis, iš kūdros Kupiškio rajone - 1994 metais gimusios merginos palaikai.

Šeštadienį 20 val. 27 min. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Neries upe ties Olimpiečių gatve plaukia žmogaus kūnas.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Moters kūnas be gyvybės požymių ištrauktas ties Mindaugo tiltu. Įvykį tiria policija.

Tuo tarpu trimis valandomis anksčiau bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Trakų rajone, Petkėniškių k. ežerėlyje nuskendo jaunuolis.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Trakų rajono greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

19 val. 31 min. ugniagesiai gelbėtojai narai ištraukė jaunuolio, dar nesulaukusio 18 metų, kūną.

Dar vieno skenduolio, 1994 gimusios G.G., kūnas Kupiškio rajone, Šimonių seniūnijoje, šalia kelio esančioje kūdroje, rastas šeštadienį 22 val. 30 min., pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Šioje seniūnijoje gyvenusios merginos kūnas buvo be išorinių smurto žymių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.