Savo gyvybę viešbutyje nutraukė šokių projekto dalyvis L. Tamulaitis (papildyta)

Pirmadienio naktį „Trasalio“ viešbutyje iš gyvenimo pasitraukė šokėjas Liudas Tamulaitis (21 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė, Asta Kuznecovaitė

Jul 2, 2012, 11:15 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:27 PM

Pražudė nelaiminga meilė?

„Tai - savižudybė. Jis pasikorė“, - lrytas.lt sakė Trakų rajono policijos komisariato viršininkas Valerijus Vincukevičius. L. Tamulaitis paliko atsisveikinimo raštelį, kuriame mėgino aiškinti tokio savo poelgio priežastis. „Nelaiminga meilė. Taip jis parašė“, - kalbėjo Trakų rajono policijos komisariato viršininkas.  

Pareigūnams apie nelaimę pranešta naktį. Teigiama, kad L. Tamulaitis į viešbutį buvo atvykęs su mergina. Ar su ta pačia, dėl kurios vėliau nusprendė nusižudyti, V. Vincukevičius neatskleidė. „Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo, aiškinamės visas aplinkybes, tarp jų - ir šią“, - sakė Trakų policijos vadovas.

Draugai - šokiruoti

Televizijos žiūrovams L. Tamulaitis pažįstamas kaip TV projekto „Šok su manimi“ dalyvis. 2010 metais šiame projekte jis dalyvavo kartu su advokate Svetlana Pronina.

"Tai baisu. Ši žinia mane pribloškė - nieko apie tai negirdėjau", - tokia buvo pirmoji S. Proninos reakcija, kai ją pakalbino lrytas.lt žurnalistė. Užsienyje dabar laiką leidžianti advokatė pasakojo, kad su Liudu bendravo nedaug: "Šokių projekte pakeičiau ne vieną partnerį".

L. Tamulaitis Lotynų Amerikos šokius šoko nuo 6 metų. Pastaruoju metu vaikinas dirbo klubo šokiai.lt treneriu. Studijos vadovė Jelena Aleksandravičienė negali patikėti, kad neteko puikaus trenerio, kuris buvo labai gerbiamas ir mylimas, jo užsiėmimus noriai lankė mėgstantys šokti.

„Jis buvo labai populiarus, aš džiaugiausi šiuo žmogumi. Rudenį turėjome daug planų, jis visada buvo gerai nusiteikęs. Su drauge Mona sutarė gerai, gražiai bendravo. Prieš mirtį, vėlai vakare, Liudas kalbėjo su vienu mūsų darbuotoju.  Jis buvo puikios nuotaikos. Netikiu, kad jam mirti niekas nepadėjo...", - portalui lrytas.lt sakė J. Aleksandravičienė.

Anksčiau bendradarbiavo su atvira šokių studija „Lab“, kurią įkūrė šokėja Veronika Brasaitė su savo vaikinu Donatu Montvydu. „Mėgstu viską, kas verčia nesėdėti vienoje vietoje! Tikiu, kad kiekvienas žmogus gali peržengti savo galimybių ribas ir pasiekti savo užsibrėžtų tikslų“, - save „Lab“ tinklalapyje pristatė L. Tamulaitis.

Studijos tinklalapyje rašoma, kad šokėjo treneriu buvo Saulius Skambinas. "Jis buvo linksmas žmogus, kompanijų siela. Visada gyvas, aktyvus. Žinia apie jo mirtį mane šokiravo. Baisesnio dalyko negaliu įsivaizduoti", - kalbėjo buvęs šokėjo treneris.

S. Skambinas stebėjo L. Tamulaičio šokėjo karjeros pradžią, pažinojo jį nuo vaikystės. "Jis buvo talentingas šokėjas", - teigė S. Skambinas, pripažinęs, kad su Liudu bendravo mažai.

Iškovojo ne vieną titulą

L. Tamulaitis priklausė šokių klubui „Ratuto“, kurį treniravo  Aušrelė ir Virginijus Visockai ir Eglė Visockaitė. 2007 ir 2008 m. L. Tamulaitis tapo Lietuvos jaunimo čempionu. 2008 metais jis taip pat pelnė Šiaurės Europos šalių jaunimo čempiono titulą, dalyvavo Europos jaunimo čempionate.

2010 metais L. Tamulaitis tapo šokių klubo „Kandela“ nariu - jį treniravo Andrius Kandelis. Vaikinas dalyvavo atvirajame Anglijos čempionate, pelnė Olandijos kylančių žvaigždžių konkurso nugalėtojo laurus, o Lietuvos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių čempionate buvo įvertintas bronzos medaliu.

A. Kandelis apie L. Tamulaitį daug taip pat negalėjo papasakoti - šokėjas su treneriu savo rūpesčiais nesidalijo. "Labai liūdna žinia. Man trūksta žodžių", - lrytas.lt sakė A. Kandelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.