Kėdainių rajone susidūrus vilkikui ir lengvajam automobiliui žuvo du Latvijos piliečiai

Kėdainių rajone, ties Aristavos

Pasak pareigūnų, preliminariais duomenimis, nelaimė įvyko lengvajam automobiliui išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Pasak pareigūnų, preliminariais duomenimis, nelaimė įvyko lengvajam automobiliui išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-07-07 23:35, atnaujinta 2018-03-18 08:37

Kaip BNS pranešė Kėdainių policijos komisariato budėtojas, žuvusieji yra Latvijos piliečiai, nes lengvasis automobilis, kuriuo jie važiavo, yra su kaimyninės šalies valstybiniais numeriais.

Sužalota lengvuoju automobiliu važiavusi moteris ir jos metų neturintis sūnus, bei vilkiko vairuotojas. Jie nuvežti į ligoninę.

Lengvuoju automobiliu vykę žmonės po susidūrimo buvo prispausti automobilyje.

Pasak pareigūno, preliminariais duomenimis, nelaimė įvyko lengvajam automobiliui išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą.

Po pranešimo apie eismo įvykį į nelaimės vietą išvyko policija, ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.