Panevėžio devynaukštyje kilo gaisras

Panevėžyje antradienį, prieš pat vidurdienį kilo gaisras Kniaudiškių gatvės 45-me name. Gaisrą devynaukštyje pastebėjo ir ugniagesius iškvietė namo gyventojai. Tik kaimynų budrumas išgelbėjo šeimą, kurios bute kilo gaisras, nuo didesnių nuostolių.

Gaisras šiame devynaukštyje kilo antradienį, prieš pat vidurdienį.<br>R. Stundžienė
Gaisras šiame devynaukštyje kilo antradienį, prieš pat vidurdienį.<br>R. Stundžienė
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2012-07-17 13:45, atnaujinta 2018-03-18 02:03

Pagalbos telefonu 112 panevėžiečiai ėmė skambinti prieš pat 12 val. Kniaudiškių gatvės 45-me name gyvenantys žmonės pranešė, kad į laiptinę veržiasi dūmai, juntamas stiprus degėsių kvapas.

Gaisro židinys buvo 6-me namo aukšte esančio buto balkone. Bute tuo metu nieko nebuvo. Kaimynai paskambino buto šeimininkui ir vyras parskubėjo namo. Jis atrakino buto duris ir keliais kibirais vandens balkone liepsnojantys drabužiai buvo užgesinti.

Įtariama, kad gaisras galėjo kilti nuo neužgesintos nuorūkos, į neįstiklintą balkoną įmestos iš kurio nors kito buto. Gaisro padaryti nuostoliai skaičiuojami. Ugnis į buto vidų neišplito, tik aprūko sienos, nuo karščio suskilo miegamojo langas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.