Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Savižudybės geležinkelyje prie Tauragės - viena po kitos

Geležinkelio ruožas Tauragės pašonėje – tartum užkeiktas. Ketvirtadienį čia gyvybę nutraukė dar vienas žmogus. 37 metų vyras, išsiuntęs atsisveikinimo žinutę sugyventinei, atsisėdo ant bėgių ir ėmė laukti mirties. Jį parbloškė ir per pusę perplėšė prekinis traukinys, vykstantis iš Klaipėdos.

Nelaimės vietoje prie geležinkelio linijos dirbo policijos pareigūnai.<br>R. Žalgevičius.
Nelaimės vietoje prie geležinkelio linijos dirbo policijos pareigūnai.<br>R. Žalgevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 10:12 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:04 AM

Motorvežio mašinistą po šios tragedijos ištiko šokas, jis atsisakė lipti į kabiną ir tęsti kelionę. Sąstatą toliau teko valdyti specialiai į Tauragę atsiųstiems jo kolegoms. Policija įvykio aplinkybių nekomentuoja, tačiau aplinkinių gyvenviečių žmonės baisisi, kad tai  jau penkta ar šešta panaši nelaimė šiame ruože.

Prieš savaitę, naktį, panašiomis aplinkybėmis Tauragės mieste ant bėgių žuvo septyniolikos metų mergina. Savižudę, taip pat atsisėdusią ant bėgių, naktį, 2 val. 30 min, partrenkė ir mirtinai sužalojo iš Radviliškio į Klaipėdą važiuojantis krovininis traukinys. Ji buvo vienos Tauragės miesto mokyklos moksleivė.

Balandžio mėnesį po traukiniu šoko 1994 metais gimusi tauragiškė Viktorija. Ši mergina mokėsi Žalgirių gimnazijos trečiojoje klasėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.