Moterį suvažinėjusį panevėžietį į policiją atlydėjo advokatas

Netoli Panevėžio, Molainių kaime mirtinai sužalojęs dviratininkę ir nuvažiavęs iš įvykio vietos vairuotojas pats atvyko į policiją. Tiesa, ne vienas, bet su advokatu ir praėjus po nelaimės parai.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Aug 20, 2012, 3:19 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:49 AM

Pusamžės moters gyvybę nusinešusi avarija įvyko šeštadienį, apie 16 val., kelio Kėdainiai-Krekenava-Panevėžys 53-iame kilometre, ties Molainių kaimu. Žmonės matė, kaip automobilis „Renault Megane Scenic“ partrenkė dviračiu važiavusią moterį ir nesustojęs nuvažiavo. Molainių kaime gyvenanti 56 metų O. P. nuo patirtų sužalojimų žuvo vietoje.

Šioje vietoje palei kelią yra nutiestas pėsčiųjų ir dviratininkų takas. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko, kai ties kaimo parduotuve dviratininkė bandė skersai kirsti kelią.

Atskubėjusiems policijos pareigūnams nebuvo sunku nustatyti, koks automobilis suvažinėjo dviratininkę – avarijos vietoje liko gulėti pamestas jo valstybinis numeris.

Praėjus maždaug parai po moters gyvybę nusinešusios avarijos, sekmadienio popietę į Panevėžio vyriausiąjį policijos komisariatą atėjo advokato lydimas 22 metų panevėžietis A. K. Vaikinas prisipažino parbloškęs dviratininkę ir taip išsigandęs, kad pabėgęs iš avarijos vietos.

Dėl avarijos, per kurią žuvo žmogus, atliekamas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.