Šilutėje nelaimingos meilės išsekintas jaunuolis specialiai sukėlė avariją

Šeštadienio vakarą Šilutėje avariją sukėlė nelaimingos meilės sukrėstas jaunuolis. Jo vairuojamas „VW Golf“ lėkė Žalgirio g., išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir sankryžoje rėžėsi į moters vairuojamą „Seat Ibiza“ automobilį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2012, 9:47 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:52 AM

Per avariją moteris patyrė sužalojimų, todėl atvykę greitosios pagalbos medikai ją išvežė į ligoninę.

Avarijos pasekmės galėjo būti dar skaudesnės - automobilių susidūrimas nebuvo labai stiprus, nes sankryžoje moteris jau ruošėsi sukti į kairę, todėl gerokai sumažino savo automobilio greitį. Tai padėjo išvengti stiprios automobilių kaktomušos.

Vaikinas po avarijos pats prisipažino, kad sąmoningai sukėlė avariją. Jis tikino, kad kenčia dėl nelaimingos meilės, todėl pasiėmė buvusios merginos automobilį ir drastiškai norėjo išlieti neviltį. Per avariją jis nebuvo sužeistas - gelbėjo ir išsiskleidusi oro pagalvė.

Su gyvenimo rūpesčiais susidoroti nepanoręs ir sielvarto apimtas jaunuolis per avariją nebuvo sužeistas. Pirminiais duomenimis, jis buvo blaivus. Po incidento jis atsidūrė areštinėje.

Įvykį tiria policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.